kort fakta om TH medlemmarna

Gustav föddes den 8 september 1988 och han har spelat trummor sedan han var endast 5 år gammal och han kan därför rättmätigt kalla sig kung över trummorna. Få kan göra det han gör lika bra som han gör det! Den smarta trummisen pratar sällan men när han gör det så tycks han alltid ha ett roligt uttryck på lager. Man kan ha väldigt roligt med honom och han berikar verkligen bandet. Precis som Georg så har Gustav berättat att han träffade bröderna Kaulitz på en konsert och genast kände att det här var ett band som han ville vara med i.

Gustavs smeknamn är Juschtel.
Han har en tatuering av vingar på skulderblanden, stjärnskott på sin högra arm och ett citat av Nine Inch Nails-låten "Hurt" på sin högra vad. Citatet lyder på engelska:
"What have I become, my sweetest friend. Everyone I know goes away in the end. And you could have it all. My empire of dirt. I will let you down. I will make you hurt. If I could start again. A million miles away."
Gustavs idol är Lars Ulrich från Metallica.
Innan Gustav dör vill han ha klättrar på Mount Everest.




Georg föddes den 31 Mars 1987 och är den äldsta medlemmen i Tokio Hotel. Som person är han väldigt skämtsam men också snäll, då han ofta låter andra göra skämt på hans bekostnad. Endast en kille med starkt självförtoende skulle göra det! Georg har spelat bas sedan han var 13 år gammal. Han träffade tvillingarna Kaulitz på en konsert i Magdeburg och han har senare sagt att alla andra i staden var så normala så när han såg de här utflippade människorna så tänkte han att han bara var tvungen att gå med i deras band.

När Bill vill skoja med Georg på konserterna kallar han honom för Moritz eller Hagen. När de vill retas med honom kallar de honom för Hobbit.
Georg har inga tatueringar enligt honom själv är han en "natural beauty".
Georg har inte direkt några idoler, men en av hans favoritbasister är Flea från Red Hot Chili Peppers
Innan Georg dör vill han säga "farväl" till sin familj och vänner.



Bill föddes den 1 September 1989 och har alltid varit kär i sången. Han började redan tidigt skriva musik. Vid 7 års ålder hade han klart låten Leb Die Sekunde som idag är en av låtarna på albumet Schrei. Bill har ett galet och unikt utseende som han vet gör folk förvirrade och chockade, och det älskar han. Han är en viljestark person som alltid går sin egen väg (även om det är mot normerna) och är en perfektionist ut i fingerspetsarna. Bill Kaulitz är verkligen en unik individ.

Bill har inget smeknamn, men hans mormor/farmor brukar kalla honom för Mecki
Bill har tatuerat Tokio Hotel-loggan i nacken, en stjärna på nedre sidan av högra höften, och Freheit 89 i skrivstil på sin vänstra överarm. Dessutom har han tatuerat in texten 'Wir hören nie auf zu schreien.Wir kehren zum ursprung zurück' (Vi upphör aldrig att skrika. Vi återvänder till ursprunget.) efter vänster sida, från bröstkorgen ner till höften. Han har även pierciat ögonbrynet, tungan och bröstvårtan.
Idoler har han aldrig haft någon. Bill vill inte följa efter någon annan, men trots det finns det många människor som påverkar honom. Han tror att det mest sker undermedvetet.
Innan Bill dör vill han ha spelat den största konserten någonsin.


Tom föddes den 1 September 1989, 10 minuter före tvillingbrodern Bill. Tom utvecklade en kärlek för gitarrspelandet vid sju års ålder, då hans styvfar introducerade honom till instrumentet. Något Tom älskar nästan lika mycket som musiken är sin stil! Ända sedan han kan minnas har han haft på sig kläder i hiphop-stil: Baggy jeans, stora tröjor, kepsar.

Tom har inget smeknamn.
Han har inga tatueringar men en piercing på vänstra sidan av hans underläpp och töjningar i öronen.
Han har aldrig haft några idoler.
Innan Tom dör vill han ha en väldigt intensiv och intelligent konversation med Jessica Alba.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Translate this blog to your own language
RSS 2.0